Information

Hej och välkommna...

...till oss här på Whisky och annat gott (woag)! Vi driver idag en podcast med just det namnet som ni kan ni kan hitta på Acast, itunes och diverse andra bloggplattformar som tar upp ämnet njutning i konsumerande form, framförallt whisky men även en hel del annat gott. Det kanske låter som en podd där folk bara sitter och dricker samtidigt som de samtalar, vilket kanske hade varit kul att höra i o för sig 😉 men vi har en annan utgångspunkt, vi kan ingenting men vi vill lära oss! Vad vi menar med det är att vi är som så många andra, mycket intresserade av de starka dryckerna här i livet men vi vet inte så mycket om dem, tillverkning, smakning, do and dont's och allt annat du kan tänka dig. Vårt mål är för er men även för vår vinning att lära oss mer för att kunna ha ännu lite trevligare nästa gång vi alla är på en provning eller bara träffar kompisarna nästa gång!

Mer intresserad av vilka vi är så kan ni läsa lite mer om oss här under.

Daniel B. Trollvik
Ovetande glader och ödmjuk teknisk guru
Jag är en kille på 30 vårar som bor nere i Skåne. Sedan ett par år tillbaka har jag verkligen börjat uppskatta Whisky i alla dess former men märkt att jag inte kan speciellt (inget alls) mycket, jag sitter mest och nickar när andra pratar på om alla olika smaker, toner och lukter de har upplevt den senaste tiden. Dags att försöka ändra på detta?
Julius "Julle" Ragneklint
Social säljare, en riktig Gourmand
Boende på den skånska landsbygden med rapsfälten och öppna landskap som närmsta granne. Jag är en älskare av whisky och samlar gärna på olika flaskor, dock utan vidare koll på vad jag egentligen samlar på. Kan mer om allt runt detta än min kompis till vänster om mig (eller ovanför mig om du använder en mobil). Vill lära mig mer om allt som ger smaklökarna njutning. Dagens kunskapsnivå kan beskrivas som näst intill obefintlig (än så länge?)
Följ mig på instagram

Vi finns på följande sociala medier, se till att du följer oss så inget viktigt missas!

    

Logotyp i samarbete med: Designed by Raftel / Freepik