Testad Old Pulteney 12 år + Glencairnglas

Testad Old Pulteney 12 år + Glencairnglas

I vårt pilotavsnitt provsmakade vi Old Pulteney 12y.

Vi var ganska överens om att det är en god whisky, och efter en tuff granskning fick det 4 respektive 3 poäng av oss. Havet slår emot oss när vi doftar den, efter provsmakning är det en tydlig sälta och någon form av citrus och en vis sötma kommer smygande. Anser du nu att det var en bedrövligt kort recension vill jag ödmjukt påminna er att vi är i början av vår resa, förhoppningsvis ska vi tillsammans med er lyssnare hitta fler och tydligare smaker i framtiden, men det är då och inte nu.

Artikelnr SB : 10465 och pris: 349 kr (Mycket prisvärd).

Till höger hittar ni glasen vi använder för att prova whisky: Glencairnglas som finns att köpa för en billig peng. Glencairn stoltserar med att kalla sig det officiella whiskyglaset , men det finns numera en uppsjö av olika glas och smaken är som baken… Men vi uppskattar dessa..

Den uppmärksamma märker att det finns lite blommor med på bilden , helt utan anledning men det är helt klart fina blommor..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *